Najlepsza gra PBF w realiach DB.
Siedzę sobie gdzieś na łące i widzę jak jakich chłopak leci w moją stronę. Przypatruje mu się i wstaję.
zbliżam się do tej dziewczyny zbliżając swoje staty do jej stat (cały czas unoszę się nad ziemią) i wyciągam do niej rękę mówiąc-miło mi cię poznać
Przyglądam się ów chłopakowi i trochę mnie zdziwiło to iż nie posiada aureoli. Podniosłam się i wyciągnęłam rękę w stronę chłopaka, uścisnęłam jego dłoń i powiedziałam -Witam.
po uściśnięciu dłoni uderzam z kolanka w brzuch i pięścią w brzuch z taką siłą, by przeciwnik odleciał
Zasłaniam się słoniom ale mimo to odsuwam się trochę, ale nie daleko (o jakiś mały krok, a ty jesteś ciągle nad ziemią). Wyciągam rękę w stronę nogi chłopaka i ciągnę w stronę mojego barku, a sama wkopie go w plecy robiąc tak jakby fikołka do tyłu. Po tym wyrzucam go do tyłu mojego.
wyrzucasz mnie i po chwili się obracasz by mieć mnie na widzeniu, lecz w tym czasie ja już stanąłem w locie i przygotowałem się do techniki Taiyoken i w odpowiedniej chwili wywołałem błysk by cię oślepić po czym zbieram energię do techniki Kamehameha
Po tym jak zostałam oślepiona zamykam oczy staram się skupić na przeciwniku i staram się strzelić w niego Bakuhatsuha (850)
obraniam się przed Bakuhatsuha lece z wielką szybkością na Yumi, łapię ją za ramie mówiąc-walczmy w piekle-po czym teleportuje nas do piekła i odlatuje od Yumi
odczuwam dużą energię pojawiającą się nagle w piekle więc lece tam zobaczyć co się dzieje
Na początku nie załapałam o co chodzi, ale gdy teleportowaliśmy się do piekieł już się otrząsnęłam. Spojrzałam w stronę przeciwnika, przygotowuje się do obrony jak i do ataku.
Ostatnio edytowany przez Yumi (2008-12-05 14:30:00)